Winactie: The Farewell Party prijzenpakket

Winactie the farewell party
Vanaf donderdag, 23 juli, draait The Farewell Party in de bioscopen. In samenwerking met Cinéart Nederland geeft De Filmkijker een dvd-pakket weg met daarin de films A Weekend in Paris, Amour en Song for Marion.

Over de film:
Een gitzwarte komedie over vriendschap en afscheid nemen. Een groep vrienden in een bejaardentehuis in Jeruzalem bouwt een machine waarmee je euthanasie kunt plegen. Hiermee willen ze een vriend aan een waardig einde helpen. Maar zodra de overige bewoners lucht krijgen van het bestaan van deze machine, vragen veel meer mensen om hulp. Nu komen de vrienden voor een emotioneel dilemma te staan.

The Farewell Party won 9 Israeli Film Academy Awards (Israëlische Oscars), was een boxoffice hit in Israël en won internationaal vele prijzen waaronder de publieksprijs op het Filmfestival van Venetië.

Wat moet je doen om kans te maken op het pakket

Laat een reactie achter onder dit bericht en beantwoord de vraag:
Wat is jouw favoriete Franse film?

6 reacties op “Winactie: The Farewell Party prijzenpakket

  1. Er zijn meerdere die ik erg mooi vind maar Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain is mijn favoriete Franse film!

Leave a Reply

Your email address will not be published.