De vele gezichten van… Billy Crudup

Billy Crudup

Billy Crudup werd geboren op 8 juli 1968 in Manhasset, New York. Op 8-jarige leeftijd verhuisde hij met z’n familie naar Texas en later naar Florida waar hij in 1986 slaagde. Hij had veel passie voor acteren bij LAB! Theatre. De universiteit van North Carolina had een serie waarin hij speelde, genaamd General College. Nadat hij afstudeerde wist hij een rol op Broadway te bemachtigen in Arcadia. Hij begon ook te acteren in films met één van z’n eerste rollen in de film Sleepers. Toch bleef hij ook op het toneel spelen en daarvoor won hij verschillende Tony awards. He speelde in films als Almost Famous, Big Fish, Mission: Impossible III, The Good Shepherd, Watchmen, Public Enemies, Eat Pray Love en Blood Ties

Billy Crudup

Klik voor een grotere versie

Wat is jouw favoriete Billy Crudup rol?

Lees ook:

2 reacties op “De vele gezichten van… Billy Crudup

  1. Hey Nosta, het is Billy CRUDUP 🙂

    Een enorm ondergewaarde acteur die niet alles uit zijn carrière heeft weten te halen.

    Fantastisch in films als Almost Famous, Big Fish en sterk in Blood Ties. Wil ook nog heel erg graag Rudderless zien want die trailer sprak me enorm aan.

    • Ja, het is niet de eerste keer dat ik z’n naam fout geschreven heb…op de één of andere manier is het zo’n naam waar ik altijd letters omdraai. Is inmiddels aangepast 🙂 Thanks!

      Rudderless heb ik nog niet van gehoord, maar je hebt m’n interesse gewekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.