Bad Asses on the Bayou (2015)

Recensie Bad Asses on the Bayou

Na Bad Ass en Bad Asses zijn Frank Vega (Danny Trejo) en Bernie Pope (Danny Glover) terug in alweer het derde deel van deze franchise.

Mocht je deze films niet kennen: de originele film was gebaseerd op een Youtube filmpje waarin een oude man twee andere mannen in een bus in elkaar sloeg. Die man, met z’n heuptasje en baard werd bekend als “Epic Beard Man” en de gebeurtenis werd in Bad Ass nagespeeld. De rest van het verhaal (net zoals de tweede film) is het best samen te vatten als wraak nemen naar aanleiding van bepaalde gebeurtenissen. De tweede film introduceerde de zieke Bernie. In dit derde deel heeft het team een nieuwe missie.

Review Bad Asses on the Bayou

De twee reizen naar Louisiana om de bruiloft van een vriendin van hen, Carmen (Loni Love), bij te wonen. Eenmaal daar wordt ze echter gekidnapped en moeten Frank en Bernie haar proberen te vinden, samen met de hulp van haar vader Earl (John Amos). De lokale politie is echter zeer corrupt en doet er alles aan om de mannen te stoppen.

Bespreking Bad Asses on the Bayou

Als je fan bent van de eerste twee films dan stelt dit derde deel ook niet teleur. Het heeft dezelfde humor, dezelfde leuke actie en natuurlijk Danny Trejo en Danny Glover die duidelijk plezier hebben in hun rollen. Ook hier is het verhaal zeker niet het beste aan de film, maar omdat ook deze film weer zo vermakelijk is kan ik dat makkelijk door de vingers zien. Ik zou het dan ook helemaal niet erg vinden als er nog een vierde deel zou komen.

2 reacties op “Bad Asses on the Bayou (2015)

Leave a Reply

Your email address will not be published.