Pitch Perfect Sing-Along Edition

Pitch Perfect Sing Along Version

Aangezien Pitch Perfect 2 op het punt staat in de bioscoop te verschijnen is dit natuurlijk het moment om nog even de eerste film te kijken. Aangezien de film draait om muziek is er nu een sing-along versie uitgebracht, waar je met volle borst mee kan zingen. Een must voor de echte Pitch Perfect fan?

De film

Aan de film zelf is er niets veranderd, dus aan m’n lovende recensie verandert niets.

Pitch Perfect

Sing Along

Dit is de nieuwe toevoeging en waar het op neerkomt is dat de tekst van de nummers tijdens het afspelen verschijnt zoals dat ook vaak bij karaoke nummers het geval is. Het is een effectieve manier en hier in huis werd er dan ook meteen hard meegezongen door m’n dochters. Enige kritiekpuntje is dat er bij één nummer, namelijk No Diggety van Blackstreet de tekst plotseling vermeldt dat je de woorden kent en je gewoon mee moet zingen gevolgd door een equalizer. Een beetje vreemde, inconsistente keuze.

Extras

De DVD bevat verder geen extra’s.

Conclusie

Aangezien de prijs van deze speciale editie gelijk is aan de gewone DVD is de keuze makkelijk te maken (je kan deze versie namelijk ook zonder het sing-along gedeelte kijken) en is dit de versie die je aan moet schaffen. Heb je de film echter al in huis dan moet jezelf afvragen of de toegevoegde tekst bij nummers een aankoop waard is.

4 reacties op “Pitch Perfect Sing-Along Edition

    • Heb ‘m dus ook nog gekeken voordat ik het tweede deel zag. Ben gisteren naar de bios gezien, dus de recensie ervan staat heel binnenkort online 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.