De vele gezichten van… Shailene Woodley

Shailene Woodley

Shailene Woodley werd geboren op 15 november 1991 in Simi Valley, Californië. Op vierjarige leeftijd begon ze te werken als model. Op 15-jarige leeftijd werd er vastgesteld dat haar ruggegraat niet recht was en moest ze een tijd lopen met een klamp die van haar borst tot heupen liep om het weer goed te krijgen. Ze speelde kleine rollen in TV series en TV-films. In de show The Secret Life of the American Teenager had ze een grotere rol. Haar eerste grote filmrol was in The Descendants, wat meteen haar doorbraak betekende. Andere films waar ze in speelde zijn onder andere The Spectacular Now, White Bird in a Blizzard, Divergent, Insurgent and The Fault in Our Stars.

overzicht films Shailene Woodley rollen

Klik voor een grotere versie

Wat is jouw favoriete Shailene Woodley rol?

Lees ook:

6 reacties op “De vele gezichten van… Shailene Woodley

  1. Ik heb nu een paar films van haar gezien en ik mag haar wel. Volgens mij heeft ze een goede toekomst in de filmwereld. Hetzelfde geldt voor een andere jonge actrice nl. Britt Robertson. Twee dames om in de gaten te houden, lijkt me.

    • Ja, dat denk ik ook wel. Een solide actrice en kan ook wel waarderen dat ze steeds met bepaalde acteurs samenwerkt.

  2. Ik zag haar voor het eerst in The Descendants waarin ze het prima deed. Daarna heb ik Divergent films gezien maar mijn persoonlijke favoriet (ook al zijn de keuzes niets ruim) is ongetwijfeld The Fault in Our Stars. Prachtige rol die versterkt wordt door het goede tegenspel van Ansel Elgort.

    • Dat is de film waar ik haar ook voor het eerst zag en daar was ze zeker goed is. Denk dat ik inderdaad ook voor die film kies, daar kan ze laten zien wat ze in huis heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.