Win een DVD van The Captive

paradiso_captive_lg

Op 5 maart verschijnt The Captive, met Ryan Reynolds, Rosario Dawson, Scott Speedman en Mireille Enos in de hoofdrollen op DVD. In samenwerking met Paradiso Home Entertainment geeft De Filmkijker 3 DVD’s weg.

Doe mee en maak kans op deze spannende thriller.

The Captive

Het verhaal

Matthews dochter Cass werd 8 jaar geleden ontvoerd. Een reeks verontrustende aanwijzigen overtuigt Matthew echter dat Cass, nu 17, nog steeds leeft. In een race tegen de klok zullen Matthew, de rechercheurs en zelfs Cass allen hun rol moeten spelen om het mysterie van haar verdwijning op te lossen en haar te bevrijden uit haar gevangenschap.

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat hieronder een berichtje achter, waarmee je automatisch kans maakt op de DVD.

12 reacties op “Win een DVD van The Captive

  1. tuurlijk doe ik ook mee; lijkt me een goede film die ik graag in eigen beheer zou hebben, kijken en doorgeven naar andere filmliefhebbers (doe ik altijd…)

  2. helaas heb ik deze film in de bioscoop niet gezien,dus ik maak graag kans op de dvd om alsnog te kunnen genieten van deze film.

  3. Wij hebben op zaterdag altijd filmavond, dan zou deze film er geknipt voor zijn, voetjes omhoog. + big fan van Ryan Reynolds. Ik waag een kansje

Leave a Reply

Your email address will not be published.