Win Shaun het Schaap op DVD

Shaun het schaap winactie

Shaun is de leider van een bende gekke schapen, die hem blindelings volgt in allerlei avonturen waardoor de anders zo rustige boerderij regelmatig verandert in een beestenboel. De arme herdershond Bitzer loopt steeds achter de feiten aan en doet zijn uiterste best om te voorkomen dat de boer de fratsen van de schapen opmerkt. In samenwerking met Lumière geeft De Filmkijker twee DVD’s weg. Doe mee en maak kans op de Shaun het Schaap: Winterpret DVD.

shaun het schaap

Shaun het schaap winterpret
Wat moet je doen om deze DVD met 9 gloednieuwe afleveringen te winnen?

Hierboven zie je een afbeelding van een aflevering van Shaun het Schaap. Verzin er een grappig onderschrift bij. De Filmkijker kiest hier de twee grappigste inzenden uit. De winnaars zullen een mail ontvangen.

5 reacties op “Win Shaun het Schaap op DVD

Leave a Reply

Your email address will not be published.