De vele gezichten van… Chris Evans

De vele gezichten van Chris Evans

Chris Evans werd geboren op 13 juni 1981 in Boston. Zijn zus acteerde al voor hem en hij begon op school in toneelstukken te spelen, ging naar theaterkamp en werkte als stagiaire bij een casting bureau. Dankzij die stage leerde hij diverse agenten kennen en het duurde daardoor niet lang voordat hij z’n carriere begon. Zijn eerste rollen waren in The Newcomers, Opposite Sex en The Fugitive. Na Not Another Teen Movie speelde hij de hoofdrol in Cellular en The Perfect Score. Zijn eerste rol in een stripboekverfilming was als Johnny Storm in Fantastic Four. Andere films op zijn naam zijn onder andere Sunshine, Street Kings, Push, The Losers en Scott Pilgrim. Z’n bekendste rol is echter die van Captain America in het Marvel universum.

Chris Evans films rollen

Klik voor een grotere versie

Wat is jouw favorite Chris Evans film?

Lees ook:

9 reacties op “De vele gezichten van… Chris Evans

  1. Ik vind hem geweldig als Captain America, maar What’s Your Number is toch wel m’n favoriete Evans film. Het is niet zo zeer een goede film, maar toch vermakelijk genoeg. Behalve Snowpiercer heeft hij nog niet echt rollen gehad waarmee hij echt een indruk achterliet voor z’n kunnen, of misschien moet ik deze nog zien 😉

    • Die film van hem heb ik niet gezien (en als ik ‘m even opzoek op IMDB snap ik waarom 😉 ). Snowpiercer was inderdaad een rol waarmee heeft laten zien dat hij echt wel wat in huis heeft, maar ben met je eens dat hij niet veel van dat soort rollen heeft.

  2. Ik heb altijd wel een zwak gehad voor Chris Evans. Ik vind hem op zijn best in Sunshine en Snowpiercer, maar het leukst in What’s Your Number.

    • Hahaha, nog een stem voor What’s Your Number….zoals gezegd weet ik waarom ik deze film niet gezien heb en volgens mij is het beter als ik dat ook zo laat….

      Het is te lang geleden dat ik Sunshine gezien heb, moet ik ook maar weer eens herzien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.