Vraag van de week: Goede voornemens?

Vraag van de week

Het nieuwe jaar is begonnen, wat natuurlijk een goed moment is om naar het komende film/blogjaar te kijken. De vraag van deze week is dan ook:

Wat zijn jouw film/blog gerelateerde voornemens voor 2015?

Zelf ben ik van plan de volgende doelen te bereiken:
1. Om tenminste 300 films te kijken
2. Alle films te kijken die ik heb uitgekozen voor de 2015 Blindspot series
3. M’n “verdwenen bioscopen van Rotterdam” artikelen eindelijk eens afmaken (er zijn een aantal bioscopen die nog ontbreken)
4. Tenminste drie interviews doen
5. Om m’n eigen persoonlijke top 100 te maken. Het is een lijst waar ik ooit aan begonnen ben en af en toe wat titels toe heb gevoegd, maar wil deze nu eindelijk afmaken en publiceren.

10 reacties op “Vraag van de week: Goede voornemens?

 1. Ik heb ook wel een paar doelstellingen hoor:

  > Het record van 314 films kijken verbreken
  > Meer nieuwe films i.p.v. bekende films kijken met als subdoel alle James Bond films kijken die ik laatst op Blu-ray Disc heb aangeschaft
  > Minder naar de bioscoop en meer focus op films op streamingdiensten, on demand, DVD en Blu-ray Disc
  > 150+ recensies plaatsen op mijn blog

  • 314 moet goed te doen zijn denk ik en denk om daarbij nieuwe films te zien zeker helpt. Alle James Bonds? Dan heb je flink wat te kijken πŸ™‚

   Mooie doelen hoor!

 2. Mijn voornemen is om dit jaar meer “Oscar-achtige films” (Foxcatcher etc) te kijken, zodat ik aan het eind van het jaar bij het maken van mijn lijstje niet weer 30 films heb gemist die erop hadden kunnen staan.

  Een top 100 is heel ambitieus! Ik kom er niet eens aan toe om mijn top 25 af te maken, omdat ik maar blijf twijfelen over de volgorde.

  Succes met je voornemens! Ik ga je progress hier volgen. πŸ™‚

  • Ga je normaal naar het PAC festival van Pathe? Binnenkort is deze er weer en meestal zitten er één of twee films bij die aan het einde van het jaar in m’n top 10 staan. Dus dat is een goede tip. Foxcatcher draait er toevallig πŸ™‚

   Ja, dat is het zeker en de reden dat ik er zo lang mee bezig ben. Dit zorgt voor wat extra druk om het nu een keer af te maken.

   Thanks! Leuk om te horen.

 3. Mijn voornemens voor 2015 zijn om dit jaar veel beoordelingen toe te voegen zodat ik een gevarieerd aanbod krijg op mijn website.
  Ook wil ik een paar ideeΓ«n die ik in mijn hoofd heb zitten gaan uitwerken dit jaar.

  Succes iedereen!

 4. Ik vind het wel mooi om te zien dat iedereen doelen heeft. Ik wil dit jaar proberen om 250 films te zien (bioscoop, tv, dvd, etc…) Hopen dat het gaat lukken. Tot nu toe zit ik op 5, dus dan lig ik redelijk op schema πŸ™‚

  Daarnaast uiteraard blijven posten op onze eigen blog.

  • 250 films moet inderdaad wel te doen zijn πŸ™‚ Zelf zit ik pas op 4, dus is een rustig begin van het jaar voor mij!

   Natuurlijk verwacht ik regelmatig posts bij jullie….

Leave a Reply

Your email address will not be published.