Win: Elmo de Musical op DVD

2496324_1

Wil je samen met met Elmo de hoofdrol in Elmo De Musical spelen? Hierbij rol je van het ene avontuur in het andere. Ondertussen leer je tellen, vormen herkennen en je fantasie gebruiken. Zing en dans mee en ontdek de wondere wereld van Elmo. Elmo de Musical is bekend van 10 voor Elmo uit Sesamstraat en is een educatief avontuur waar kinderen keer op keer veel plezier aan beleven. En De Filmkijker geeft 2 DVD’s weg van deze leuke serie.

Winnen?

Om kans te maken op deze DVD moet je hieronder een reactie achterlaten en laten weten waarom juist jij deze DVD graag zou willen ontvangen. De winnaars krijgen op 21 december een mail (zorg er dus voor dat het opgegeven mailadres klopt (dit wordt niet op de site weergegeven)).

Veel succes!

5 reacties op “Win: Elmo de Musical op DVD

Leave a Reply

Your email address will not be published.