De vele gezichten van… Jeremy Renner

Jeremy Renner

Jeremy Renner werd geboren in Modesto, Californië op 7 januari 1971. Zijn eerste film was National Lampoon’s Senior Trip in 1995. Hij verscheen in TV shows als Deadly Games Strange Luck and Zoe, Duncan, Jack and Jane, The Net en Angel. Hij verdiende daar echter niet genoeg mee en werkte daarnaast als visagist. In 2002 begon zijn bekendheid te groeien door zijn rol in de film Dahmer. Hij speelde in films als S.W.A.T., A Little Trip to Heaven, Neo Ned en een bijrol in The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford. Hij brak pas echt door met zijn rol in The Hurt Locker. Andere films waarin hij speelde zijn The Town, Thor, The Avengers, Mission: Impossible en American Hustle. Naast acteren is hij ook een singer-songwriter.

Jeremy Renner

Klik om te vergroten

Wat is jouw favoriete Jeremy Renner rol?

Lees ook:


Leave a Reply

Your email address will not be published.