Elmo de Musical (2014)

Elmo de Musical

Elmo is al jaren een vaste kracht bij Sesamstraat. Het rode harige monster met een hart van goud slaagt er in om kinderen aan te spreken en te laten lachen. Het karakter was origineel niet zo populair, maar dankzij poppenspeler Kevin Clash het succes geworden dat hij nu is. Hij had een aantal jaar geleden al z’n eigen show in de vorm van Elmo’s wereld en de NTR zendt al een tijd z’n nieuwe serie uit: Elmo de Musical.

Elmo de Musical

Het concept achter de serie is dat Elmo in elke aflevering een verhaal verzint en dat vervolgens al zingend laat zien. Op deze dvd is hij president die moet onderzoeken waarom het eerste van alles verdwijnt, detective spelen en een mysterie oplossen, reparateur en prins die een draak moet verslaan. Met z’n typische humor en leuke liedjes levert dat voor de kleintjes vermakelijke televisie op en na het zien van alle afleveringen kreeg ik meteen de vraag of het nog een keer mocht worden afgespeeld. Daarmee bewijst de serie z’n entertainment waarde.

Elmo de Musical

Met slechts vier afleveringen van ongeveer 12 minuten en geen extra’s is de DVD erg kort te noemen, maar het is iets wat vaker gebeurt wanneer tv series voor kinderen op dit formaat verschijnen. Toch is dat jammer, maar met een relatief lage prijs kan dat door de vingers worden gezien.

 

3 reacties op “Elmo de Musical (2014)

  1. Pingback: Win: Elmo de Musical op DVD - De Filmkijker

Leave a Reply

Your email address will not be published.