Win: Een DVD van Paw Patrol

Paw Patrol
Op 5 november komt Paw Patrol uit op DVD en in samenwerking met Universal geeft De Filmkijker twee maal een DVD weg van deze leuke animatieserie. Wat moet je doen om kans te maken?

De serie

Paw Patrol

Paw Patrol is een avontuurlijke kinderserie, die sinds 2013 wordt uitgezonden op Nickelodeon. Vanaf 5 november kunnen de kleintjes (2-5 jr.) ook genieten van avonturen van de heldhaftige pups op DVD.

De kidsserie gaat over zes stoere pups: Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye – die worden geleid door de 10-jarige Ryder. De whizzkid weet op een unieke manier alle problemen op te lossen en beschikt over een goed gevoel voor humor. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Of het nu gaat om Marshall (brandweerhond), Chase (politiepup) of Skye (vliegt hoog in haar heli), alle puppy’s hebben een unieke persoonlijkheid en bijzondere vaardigheden. De speciale PupPack op hun rug helpt ze in alle situaties, van het redden van kittens tot het beschermen van een trein tegen een aardverschuiving. Het maakt de Paw Patrol niet uit hoe groot het avontuur is, ze hebben altijd nog tijd om te spelen, te lachen of voor een krab achter hun oor van Ryder.

Samenwerking en het geven van het goede voorbeeld staan voorop bij de Paw Patrol. Voor het puppyteam is er geen klus te groot en geen pup te klein! Een kinderserie met actie, goed teamwerk, helden, coole gadgets, voertuigen én leuke grapjes.

Paw Patrol DVD

DVD winnen

Om kans te maken op deze DVD waarop 26 afleveringen staan (44 x 11 min & 4 x 22 min) moet je laten weten waarom juist jij deze DVD zou moeten winnen. Laat een reactie hieronder achter (email adres goed invullen, deze is niet voor anderen leesbaar) of stuur een mail naar defilmkijker@gmail.com (met als onderwerp “Prijsvraag Paw Patrol”) .

12 reacties op “Win: Een DVD van Paw Patrol

 1. nog geen kennis mee gemaakt; lijkt me erg grappig en ik heb genoeg kleine kids in mijn omgeving die ik er vast hel blij mee kan maken.

 2. Ik zou graag zo’n DVD hebben omdat mijn zoontje van 4 er volledig zot van is. De DVD zou voor hem een geweldige verrassing zijn als hij hem in zijn schoentje zou vinden met Sinterklaas. Deze DVD zal dan ook compleet grijs gedraaid worden als we hem winnen 🙂

 3. Mijn dochter van 6 en zoontje van 3 vinden Paw Patrol geweldig! Samen met hen hoop ik dat de dvd onze richting uitkomt. Het zou een mooi sinterklaascadeautje zijn 🙂

 4. Hier twee jongens van 3 en 5 die helemaal gek zijn van deze leuke serie op Nick Jr. Dvd zou zeer welkom zijn! Fijn voor de koude winterdagen en een rustmomentje voor mama en hun nieuwe broertje!

 5. Ik had graag de dvd gewonnen voor onze zoon

  Per toeval keken we naar paw patrol en de nieuwe woorden vliegen er uit!
  Hij is er helemaal verzot op! Helaas zijn alle spullen van pawpatrol uit erkocht in de speelgoedwinkel, maar deze dvdzou hem supergelukkig maken

  Hopelijk winnen we hem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.