Winactie: Pride – T-Shirt en 2 vrijkaarten

Winactie Pride

Vanaf deze week draait Pride in de bioscopen. In samenwerking met Lumière geeft De Filmkijker twee vrijkaarten en een T-shirt van de film aan één gelukkige winnaar weg. Laat in de comments een berichtje achter en tegen het einde van de week krijgt de willekeurig gekozen winnaar bericht. Mijn gedachten over de film zijn hier te vinden.

6 reacties op “Winactie: Pride – T-Shirt en 2 vrijkaarten

  1. Fascinerend gegeven, nooit gedacht dat homo’s en mijnwerkers elkaar ergens in zouden kunnen vinden! Ook bijzonder dat de scriptschrijver achter het verhaal kwam tijdens een discussie in een bar! Waar een drankje al niet goed voor is haha!

  2. Ik ben echt een fan van de Britse cinema, echt zo veel geestiger dan de platvloerse, banale amerikaanse humor. Ik heb deze nog niet gezien maar doet me qua verhaal en sfeertekening denken aan The Full Monty wat ik een topfilm vond die ik zeker 5 x heb gezien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.