De vele gezichten van… Chris Hemsworth

De vele gezichten van Chris Hemsworth

Chris Hemsworth werd geboren op 11 augustus 1983 in Melbourne, Australië. Hij hield van surfen en ging naar Heathmont Secondary College. Hierna begon z’n acteercarrière met kleine rollen in Australische TV shows. Hij speelde in de soap Home and Away en na een aantal jaar verhuisde hij naar Amerika om het daar proberen te maken als acteur. Hij verscheen in Stark Trek as James T. Kirk’s vader. Hij speelde in films als Thor, The Cabin in the Woods, The Avengers, Snow White and the Huntsman, Red Dawn en Rush.

Overzicht foto's en films van Chris Hemsworth

Klik om te vergroten

Wat is jouw favoriete Chris Hemsworth rol?

Lees ook:

5 reacties op “De vele gezichten van… Chris Hemsworth

  1. Pingback: Recensie Avengers: Age of Ultron (2015) - De Filmkijker

Leave a Reply

Your email address will not be published.