De vele gezichten van… Jessica Biel

Jessica Biel

Jessica Biel werd geboren op 3 maart 1982 in Ely, Minnesota. Haar ouders verhuisden veel en besloten uiteindelijk in Boulder, Colorado te gaan wonen waar ze naar Fairview High School ging. Ze hield van sport en speelde voetbal en deed aan gymnastiek. Ze kreeg training om zanger te worden. Op twaalfjarige leeftijd tekende ze een contract bij de Judith Fontaine Modeling & Talent Agency en was model voor verschillende advertenties voor onder andere Pringles en Dulux Paint. Haar eerste films waren It’s a Digital World in 1994 en Ulee’s Gold in 1997. Haar eerste hoofdrol was in The Texas Chainsaw Massacre. Sindsdien verscheen ze in een groot aantal films waaronder Cellular, Blade: Trinity, Elizabethtown, The Illusioninst, Next, Planet 51, The A-Team, New Year’s Eve, Total Recall and Hitchcock.

Overzicht rollen en films Jessica Biel

Wat is jouw favoriete Jessica Biel rol?

Lees ook:

5 reacties op “De vele gezichten van… Jessica Biel

  1. Ik vond Biel een goede final girl in The Texas Chainsaw Massacre en hilarisch als Valentijnsdag hater in Valentine’s Day. Een underrated actrice.

  2. Pingback: A Kind of Murder (2016) – Recensie | De Filmkijker

Leave a Reply

Your email address will not be published.