De vele gezichten van… Tom Hiddleston

Tom Hiddleston

Tom Hiddleston werd in Londen geboren op 9 februari 1981. Toen z’n ouders in scheiding lagen zag hij acteren als een manier om niet thuis te hoeven zijn. Hij speelde in een toneelversie van A Streetcar Named Desire en werd ontdekt. Hij verscheen in TV shows als The Life and Adventures of Nicholas Nickleby (2001), Conspiracy (2001) en Armadillo. Daarnaast bleef hij ook op het toneel actief en studeerde af aan de Royal Academy of Dramatic Art. Zijn grote doorbraak was z’n rol als Loki in Thor. Hij speelde in films als The Deep Blue Sea, Midnight in Paris, War Horse, The Avengers en Out of Time.

Overview of the roles and movie of Tom Hiddleston

Klik om te vergroten

Wat is je favoriete Tom Hiddleston rol?

Bekijk ook de vele gezichten van:

4 reacties op “De vele gezichten van… Tom Hiddleston

Leave a Reply

Your email address will not be published.