De vele gezichten van… Gwyneth Paltrow

De vele gezichten van Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow werd geboren op 27 september 1972 in Los Angeles. Haar ouders werkten ook in de filmindustrie. Ze studeerde antropologie op de universiteit van Californië maar besloot er mee te stoppen om te gaan acteren. Ze zag haar moeder regelmatig acteren en in 1989 verscheen ze op TV in High. Haar eerste filmrol was in Shout (1991). Ze speelde in Steven Spielberg’s Hook en was de vrouw van Brad Pitt’s karakter in Se7en. Ze speelde in films als Sliding Doors, The Talented Mr. Ripley, The Royal Tenenbaums, Sky Captain and the World of Tomorrow, the Iron man films en Shakespeare in Love, waarvoor ze een Oscar kreeg.

Overzicht films rollen Gwynneth Paltrow

Klik om te vergroten

Wat is jouw favoriete Gwyneth Paltrow rol?

Gerelateerde artikelen:

4 reacties op “De vele gezichten van… Gwyneth Paltrow

    • Ik heb redelijk wat van haar gezien en natuurlijk zitten er ook mindere rollen bij, maar over het algemeen is ze wel goed. Buiten de films schijnt ze wel een beetje vreemd te zijn, maar daar verdiep ik me nooit zo in.

    • Het is zo lang geleden dat ik Sliding Doors gezien heb, maar weet wel dat ik het een interessante film vond. Misschien maar weer eens een keer herzien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.