De vele gezichten van… Mila Kunis

Mila Kunis

Mila Kunis werd geboren op 14 augustus 1983 in Chernivtsi in de Oekraïne. Ze groeide daar op, maar op haar zevende verhuisde ze samen met haar familie naar Los Angeles. Eén van de redenen voor de verhuizing was antisemitisme (Kunis is Joods). Ze ging naar Rosewood Elementary School en sprak geen enkel woord Engels, waardoor ze een moeilijke tijd had. Toen ze negen was bracht haar vader haar na school naar acteerlessen.

Ze verscheen in een aantal reclames (voor Barbie en Lisa Frank). Haar eerste televisierol was in Days of Our Lives. Ze speelde ook in Baywatch en 7th Heaven. In 1998 kreeg Kunis een rol in That ’70s Show, dat acht seizoenen duurde. Ze deed ook stemwerk voor Family Guy. Sindsdien verscheen ze in een groot aantal films waaronder Forgetting Sarah Marshall, Max Payne, The Book of Eli, Date Night, Black Swan, Friends with Benefits, Ted en Oz the Great and Powerful.

Overzicht films en rollen Mila Kunis

Klik om te vergroten

Wat is jouw favoriete Mila Kunis rol?

Gerelateerde artikelen:

3 reacties op “De vele gezichten van… Mila Kunis

Leave a Reply

Your email address will not be published.