De vele gezichten van… Michelle Williams

Overzicht rollen films Michelle Williams

Michelle Williams werd geboren op 9 september 1980 in Kalispell, Montana. Op 9-jarige leeftijd raakte ze geïnteresseerd in acteren. Haar eerste rollen waren in TV shows als Baywatch, Lassie, Step by Step en Home Improvement. Haar eerste rol was van de jonge Sil in de science fiction film Species. Ze verhuisde naar L.A. en wist een rol in Dawson’s Creek te bemachtigen. Naast de serie verscheen ze in films als Halloween H20: 20 Years Later en The Station Agent. Sinds 2004 focust ze zich op film en speelde in onder andere Brokeback Mountain, I’m Not There, Synecdoche, New York, Blue Valentine, Shutter Island, Meek’s Cutoff, My Week with Marilyn en Oz the Great and Powerful.

Overzicht rollen Michelle Williams in foto's

Klik om te vergroten

Wat is jouw favoriete Michelle Williams rol?

2 reacties op “De vele gezichten van… Michelle Williams

Leave a Reply

Your email address will not be published.