De vele gezichten van Jessica Chastain

rollen films Jessica Chastain

Jessica Chastain werd geboren op 24 maart 1977 en groeide op in het noorden van Californië. Ze speelde Juliet in een toneelstuk van Romeo and Juliet. Ze ging daarna naar de Juillard School in New York waar ze in verschillende uitvoeringen speelde en ook meewerkte aan films die studenten maakten. Ze verhuisde naar Californië, waar ze initieel vooral in TV shows verscheen (pilot voor Dark Shadows, ER, Veronica Mars, Close to Home en Law & Order). Op een gegeven moment maakte ze de stap naar het grote doek en heeft films als The Help, The Tree of Life, Texas Killing Fields, The Debt, Lawless en Zero Dark Thirty. op haar naam staan.

Overview of the roles of actress Jessica Chastain in movies and TV shows

Klik om te vergroten

Wat is jouw favoriete Jessica Chastain rol?

Leave a Reply

Your email address will not be published.