De vele gezichten van… Channing Tatum

Overzicht

Channing Tatum werd geboren op 26 april 1980 in Cullman, Alabama. Hij was toen hij opgroeide erg sportief en deed onder andere aan American football, voetbal en oosterse vechtsporten. Hij ging naar Glenville State College met American football beurs, maar besloot te stoppen met studeren. Hij ging terug naar huis en had verschillende banen. Eén daarvan was werk als stripper (Chan Crawford). Toen hij verhuisde naar Miami werd hij opgemerkt door een talent scout. Zijn eerste opdracht was als danser in Ricky Martin’s “She Bangs” video. Hij werkte ook als model voor Armani en verscheidene andere reclames. Zijn eerste rol als acteur was een rol in CSI: Miami in 2004. Sinds 2005 begon hij in films te verschijnen. Hij speelde onder andere in films als A Guide to Recognizing Your Saints, Coach Carter, Step Up, Fighting, Public Enemies, 21 Jump Street en de G.I. Joe films.

Overzicht foto's rollen Channing Tatum

Wat is jouw favoriete Channing Tatum rol?

Leave a Reply

Your email address will not be published.