Win kaarten voor de familie première van Muppets

Muppets Most Wanted

De langverwachte tweede film van de Muppets komt in de bioscoop!

In Disney Muppets Most Wanted gaat de hele Muppets-bende op wereldtournee en trekken volle zalen in grote Europese steden zoals Berlijn, Madrid, Dublin en Londen. Maar chaos achtervolgt de Muppets naar Europa en ze raken per abuis verstrikt in een internationale roofkraak. Als dat maar goed afloopt…

Win kaartjes voor de speciale Familie voorpremière op 27 april


Om de release van Muppets Most Wanted te vieren organiseert Corendon een speciale familie voorpremière. Davoor is een complete filmzaal in Pathé Arena Amsterdam gereserveerd. Het zal een super leuke ochtend worden met natuurlijk bergen popcorn, een echte rode loper en stoere fotografen. Wil jij kans maken op kaartjes doe dan mee met de prijsvraag op http://www.corendon.nl/muppets . Onder de goede antwoorden zullen er op 22 april kaartjes worden verloot.

Wanneer:
27 april 2014

Waar:
Pathé Arena Amsterdam
ArenA Boulevard 600
1101 DS Amsterdam Zuidoost

Welkom vanaf: 10.00 uur
Start film: 11.00 uur

Deze gesponsorde blogpost is mede mogelijk gemaakt door Boomads & Blog Society

Leave a Reply

Your email address will not be published.