De vele gezichten van… Anthony Mackie

Overzicht foto's rollen Anthony Mackie film

Anthony Mackie werd geboren op 23 September 1978 in New Orleans, Louisiana. Hij wilde toen hij jong was graag ingenieur worden, maar raakte geïnteresseerd in uitvoerende kunst en besloot naar de New Orleans Center for Creative Arts (NOCCA) en de North Carolina School of the Arts (NCSA) te gaan, wat hij succesvol afrondde. Op zijn volgende school, Juilliard School maakte hij deel uit van de drama groep en slaagde in 2001. Hij was in geval van onbeschikbaarheid de vervanger voor Don Cheadle in een toneelstuk. Niet lang daarna maakte hij de stap naar film. Z’n eerste rol was meteen een grote als rapper Papa Doc in 8 Mile. Sindsdien verscheen hij in films als The Manchurian Candidate, Million Dollar Baby, We Are Marshall, Half Nelson, The Hurt Locker, The Adjustment Bureau, Gangster Squad en Pain & Gain.

An overview of the roles of the movies of Anthony Mackie

Klik om te vergroten

Wat is jouw favoriete Anthony Mackie rol?

2 reacties op “De vele gezichten van… Anthony Mackie

  1. Ik ken hem vooral van zijn rol in Gangster Squad en sinds afgelopen weekend van Captain American: The Winter Soldier. In beide films kwam hij uitstekend tot zijn recht! Misschien de andere filmpjes ook maar eens oppakken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.