De vele gezichten van Zooey Deschanel

Overzicth films Zooey Deschanel in all her movies

Zooey Deschanel werd op 17 januari 1980 in Los Angeles geboren. Haar ouder zijn beide actief op het gebied van film (haar vader is een cinematograaf en regisseur, haar moeder een actrice). Ze reisde toen ze opgroeide regelmatig samen met haar vader als hij aan een film aan het werken was. Ze vond dat echter niet leuk. Ze ging naar de Crossroads School for Art & Sciences. Daar leerde ze Kate Hudson en Jake Gyllenhaal kennen. Ze wilde zangeres worden en zong veel op de middelbare school. Uiteindelijk werd haar interesse gewekt door het theater. Ze ging naar Northwestern University, maar besloot er na zeven maanden mee te stoppen om zich te concentreren op acteren.

De TV serie Veronica’s Closet in 1998 was haar eerste rol en haar eerste film was Mumford. Sindsdien speelde ze in films als Almost Famous, Elf, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, Bridge to Terabithia, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, The Happening en (500) Days of Summer.

Overzicht rollen films Zooey Deschanel foto's

Klik om te vergroten

Wat is jouw favoriete Zooey Deschanel rol?

2 reacties op “De vele gezichten van Zooey Deschanel

Leave a Reply

Your email address will not be published.