De vele gezichten van… Anna Kendrick

Overzicht rollen foto's Anna Kendrick

Anna Kendrick werd geboren in Portland, Maine op 9 augustus 1985. Ze verscheen op haar twaalfde al in de Broadway musical High Society (augustus 1988). Haar optreden viel daarbij zo op dat ze er uiteindelijk een Tony award nominatie voor ontving en ze de Theatre World Award won. Ze trad daarna nog in verschillende andere musicals op en in 2003 speelde ze in de TV show The Mayor. In hetzelfde jaar maakte ze haar filmdebut in de film Camp. Een groter publiek leerde haar kennen door haar rol in de Twilight films, maar ze verscheen ook in films als Up in the Air, 50/50, Scott Pilgrim vs. the World, End of Watch, Paranorman en Pitch Perfect, waardoor ze zelf een hit scoorde met The Cup Song.

Overzicht in foto's van de rollen van Anna Kendrick films

Klik om te vergroten

Wat is jouw favoriete Anna Kendrick rol?

2 reacties op “De vele gezichten van… Anna Kendrick

  1. Pingback: Recensie: Pitch Perfect 2 (2015) - De Filmkijker

  2. Pingback: Table 19 (2017) – Recensie | De Filmkijker

Leave a Reply

Your email address will not be published.