De vele gezichten van… Paul Giamatti

Overzicht rollen Paul Giamatti foto's

Paul Giamatti werd geboren op 6 Juni 1967 in New Haven, Connecticut. Hij ging naar de universiteit van Yale en acteerde toen in het theater. Hij haalde z’n bachelors in Engels en beslot naar de Yale School of Drama te gaan waar hij een “Master of Fine Arts” diploma haalde. Hij begon z’n carrière in diverse theaterproducties (ook op Broadway) en begon in de jaren negentig ook met films en Tv series. Hij werd vooral bekend door zijn rollen in American Splendor en Sideways.

Overzicht van de rollen van acteur Paul Giammatti foto's

Klik om te vergroten

Van links naar rechts: Singles, Donnie Brasco, Private Parts, Deconstructing Harry, The Truman Show, Doctor Dolittle, Saving Private Ryan, The Negotiator, Safe Men, Winchell, If These Walls Could Talk 2, Duets, Storytelling, Planet of the Apes, Big Fat Liar, Thunderpants, American Splendor, Confidence, Sideways, Robots, Cinderella Man, The Hawk is Dying, The Illusionist, Lady in the Water, The Ant Bully, The Amazing Screw-On Head, Shoot ‘Em Up, The Nanny Diaries, Fred Claus, Pretty Bird, John Adams, Cold Souls, Duplicity, The Last Station, The Haunted World of El Superbeasto, Barney’s Version, 30 Rock, Win Win, Ironclad, Too Big to Fail, The Hangover Part II, The Ides of March, John Dies at the End, Cosmopolis, Rock of Ages

Wat is jouw favoriete Paul Giamatti rol?

Leave a Reply

Your email address will not be published.