House of Cards – Trailer seizoen 2 nu beschikbaar

House of Cards seizoen 2

Ik heb vorig jaar bijzonder weinig series gekeken, maar van de drie die ik keek was House of Cards wel mijn favoriet (de andere twee waren het eerste seizoen van The Bridge (de originele versie) en Lillyhammer) . Niet alleen door het voortreffelijke acteerwerk van Kevin Spacey en de rest van de cast, maar ook door het spannende en pakkende verhaal, het mooie camerawerk en het aantal bekende regisseurs die het geheel in beeld brachten.

Binnen een week had ik het eerste seizoen gekeken en ik kan dan ook niet wachten op het nieuwe seizoen, dat volgende maand exclusief op Netflix in première gaat. 14 februari is dus niet alleen valentijnsdag, maar ook House of Cards dag. De trailer van seizoen 2 is nu beschikbaar (zelf heb ik nog wel het geduld om niet te kijken, maar denk dat er genoeg fans zijn die al graag een voorproefje willen):

Leave a Reply

Your email address will not be published.