De vele gezichten van… Eva Mendes

Overzicht films Eva Mendes foto's rollen

Eva Mendes werd geboren op 5 maart 1974 in Miami. Ze groeide op in Los Angeles en wilde toen ze jong was eigenlijk non worden. Op de California State University studeerde ze marketing, maar stopte daarmee om te gaan acteren. Ze studeerde daarover bij Ivana Chubbuck (andere studenten waren onder andere Brad Pitt, Halle Berry en Terrence Howard).

Haar eerste filmrol was in Children of the Corn V: Fields of Terror, een film die direct op video uitkwam. Ze speelde vele kleine rollen, maar brak door door haar rol in Training Day. Sindsdien verscheen ze in een groot aantal films waaronder 2 Fast 2 Furious, Once Upon a Time in Mexico, Out of Time, Hitch, Ghostrider en Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans.

Klik om te vergroten

Wat is jouw favoriete Eva Mendes rol?

Leave a Reply

Your email address will not be published.