De vele gezichten van… Ryan Gosling

Overview of the career and roles of actor Ryan Gosling

Ryan Gosling werd geboren op 12 November 1980 in London, Ontario. Hij kijkt niet graag terug op z’n jeugd en had vrienden totdat hij een tiener was. Hij had het zwaar op school en raakte in de problemen toen hij First Blood had gekeken en besloot een aantal messen uit de keuken mee te nemen naar school en ze naar andere kinderen te gooien. Gelukkig raakte er niemand gewond, maar hij mocht een tijd niet meer naar school komen. Hij had moeite met lezen en werd uiteindelijk in een klas geplaatst van kinderen met speciale behoeften. Thuis gaf z’n moeder hem ook les.

Wat betreft acteren begon hij als een ‘mouseketeer’ en was goede vrienden met Justin Timberlake. Nadat z’n contract met Disney was afgelopen verscheen hij in diverse TV series, waaronder de avonturen serie Young Hercules. In 2000 maakte hij de stap naar film en verscheen hij in Remember the Titans. Het was pas in 2004, toen hij in The Notebook verscheen dat hij echt bekend begon te worden. Hij speelde ook in films als Half Nelson, Lars and the Real Girl, Blue Valentine, The Ides of March, Drive en The Place Beyond the Pines.

overzicht rollen roles Ryan Gosling, career, movies

Klik om te vergroten

Wat is jouw favoriete Ryan Gosling rol?

Leave a Reply

Your email address will not be published.