De vele gezichten van… Emma Stone

overzicht rollen en films Emma Stone

Emma Stone werd geboren op 6 November 1988 in Arizona. Ze maakte deel uit van het Valley Youth Theatre toen ze opgroeide en speelde in een toneelstuk op haar elfde. Ze kreeg voornamelijk thuis les en wist haar ouders te overtuigen om naar Hollywood te verhuizen om een carrière als actrice proberen te maken.

Ze verhuisden op haar 15e en ze wist de rol van Laurie te krijgen in een reality tv wedstrijd voor de serie The New Partridge Family. Helaas werd er alleen een pilot gemaakt, maar het opende voor haar de deuren naar meerdere TV shows. Haar filmdebuut was in de film Superbad als het meisje waarop Jonah Hill verliefd werd. Sindsdien verscheen ze in diverse films waaronder Zombieland, Easy A, The Help en The Amazing Spider-Man.

Klik om te vergroten

Wat is jouw favoriete Emma Stone rol?

Lees ook:

Leave a Reply

Your email address will not be published.