De vele gezichten van… Rosario Dawson

Overzicht van de rollen en films van actrice Rosario Dawson

Rosario Dawson werd geboren op 9 mei, 1979 in New York. Haar eerste TV optreden was maar kort in een aflevering van Sesamstraat. Toen ze jong was wilde ze graag marine bioloog worden, maar het zou anders worden. Ze ging naar het Lee Strasberg Theatre and Film Instituut en werd ontdekt door Larry Clark terwijl ze op de stoep zat. Ze kreeg een rol in de controversiële film Kids. Ze deed een aantal kleinere films, maar kreeg ook rollen in grote films als Men in Black II, 25th Hour, Clerks II.

Overzicht rollen van Rosario Dawson

Klik om te vergroten

Wat is jouw favoriete Rosario Dawson rol?

Eén reactie op “De vele gezichten van… Rosario Dawson

  1. Pingback: Recensie: Top Five (2014) - De Filmkijker

Leave a Reply

Your email address will not be published.