De vele gezichten van… Cate Blanchett

Overview of the roles of actress Cate Blanchett

Cate Blanchett werd in 1969 geboren in Melbourne, Australië. Ze had interesse in acteren, deed verschillende toneelstukken en begon ook met TV shows in 1993 (waarvan ik helaas geen beelden heb kunnen vinden). Ze maakte de stap naar film en heeft inmiddels een indrukwekkende lijst van films op haar naam staan. Ze won een Oscar voor haar rol in The Aviator en was vier keer genomineerd. Als je kijkt naar haar rollen zie je dat ze een actrice is die elke rol kan spelen en haar uiterlijk erg kan veranderen.

Overview roles movies Cate Blanchett

M’n favorite rol van haar is die in de film Hanna.

Wat is jouw favoriete Cate Blanchett rol?

Gerelateerde artikelen:

Eén reactie op “De vele gezichten van… Cate Blanchett

  1. Pingback: Manifesto (2015) – Recensie | De Filmkijker

Leave a Reply

Your email address will not be published.