De vele gezichten van Robert Downey Jr.

An overview of the roles of Robert Downey Jr. pictures

Het is weer het einde van de week, wat natuurlijk betekent dat het weer tijd is voor een nieuw deel in de “Vele gezichten van…” serie. De keuze is deze week gevallen op Robert Downey Jr, die al begon te acteren toen hij 5 was. Z’n ouders waren beide acteurs. Z’n vader had een probleem met drugs en helaas gaf hij ze ook aan z’n zoontje, die er later ook veel problemen mee heeft gehad. Hij wist de ladder in Hollywood snel te beklimmen, maar toen hij in de jaren negentig diverse malen werd gearresteerd verdween hij uiteindelijk van het toneel toen hij in de gevangenis belandde. Hij slaagde er echter in om een comeback te maken en heeft nu weer een uiterst succesvolle carrière.

An overview in pictures of the roles of Robert Downey Jr.

Een persoonlijk favoriet is niet moeilijk om te kiezen, want dat is Kiss Kiss Bang Bang. Een erg unieke en grappige film.

Wat is jouw Robert Downey Jr. rol?

Gerelateerde artikelen:

2 reacties op “De vele gezichten van Robert Downey Jr.

  1. Pingback: Iron Man 3 (2013) | Filmkijker

  2. Pingback: Recensie Avengers: Age of Ultron (2015) - De Filmkijker

Leave a Reply

Your email address will not be published.