Tell No One (2006)

review

De Fransen weten hoe ze goede thrillers moeten maken. Nadat ik recentlijk Point Blank zag las ik over deze film op een andere blog. Aangezien de hoofdrol gespeeld werd door François Cluzet, die ik fantastisch vond in The Intouchables (die je meteen moet gaan zien als je dat nog niet hebt gedaan), moest ik deze film zien.

review Tell No One

Aan het begin van de film geniet Alexandre Beck (François Cluzet) samen met z’n vrouw van wat vrije tijden op een plek die ze al sinds hun jeugd bezoeken. Nadat de twee samen zijn gaan zwemmen en van elkaar hebben genoten krijgen de twee ruzie en z’n vrouw gaat weg, totdat Alexandre haar ineens hoort schreeuwen. Hij gaat op zoek en wordt knockout geslagen. Wanneer hij wakker is hoort hij dat z’n vrouw vermoord is. Acht jaar later begint hij opeens mysterieuze mails te ontvangen die aangeven dat ze mogelijk nog leeft. Hij raakt erdoor geobsedeerd en beslist achter de waarheid aan te gaan.

review

Tell No One is een goede thriller die constant kleine wendingen aan het verhaal toevoegt waardoor je geen idee hebt welke kant het allemaal op gaat. De cast is goed en het verhaal is duidelijk en op boeiende wijze in beeld gebracht. Als je van thrillers houdt dan is dit er eentje die je zeker moet zien.

Score: 8

Leave a Reply

Your email address will not be published.