De vele gezichten van…Scarlett Johansson

Regelmatig kijk ik naar de rollen van een bepaalde acteur of actrice. Deze keer is dat Scarlett Johansson.
Ze werd in 1984 in New York geboren. Haar vader was een architect en haar moeder een producer (en filmkenner). Haar opa was regisseur en schreef scripts. De eerste keer dat ze op het witte doek verscheen was in 1994. Dankzij haar rollen in films zoals The Horse Whisperer en Ghost World wist ze op te vallen en langzaam begon ze ook in grotere films te verschijnen.

Click to enlarge

Het is niet moeilijk om m’n favoriete rol van haar te kiezen. Dat is die van eenzame vrouw in Sofia Coppola’s Lost in Translation samen met Bill Murray. Het is één van m’n favoriete films en Johansson valt er in op.

Wat is jouw favoriete Scarlett Johansson rol?

Gerelateerde artikelen:

3 reacties op “De vele gezichten van…Scarlett Johansson

  1. Pingback: Recensie: Chef (2014) - De Filmkijker

  2. Pingback: Recensie: Lucy (2014) - De Filmkijker

  3. Pingback: De Filmkijker Top 100 Films: 20-11 - De Filmkijker

Leave a Reply

Your email address will not be published.