De vele gezichten van…Kate Winslet

The Many Faces of... Kate Winslet

Welkom bij een nieuwe editie van “De vele gezichten van…”, deze week met Kate Winslet. Winslet werd in 1975 geboren en studeerde drama. Haar eerste rol kreeg ze in 1991 in de TV serie Shrinks. Hierna speelde ze in verschillende TV shows en maakte de stap naar films in 1994, toen ze Juliet Hulme in Heavenly Creatures speelde. Hierna werd ze snel beroemd nadat ze in Titanic verscheen, een film die destijds alle records brak. Ze speelde in veel goede films en won een Oscar met haar rol als Hanna Schmitz in The Reader.

Het kiezen van m’n favoriete rol is in dit geval niet moeilijk. Het is haar rol in Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

Wat is jouw favoriete Kate Winslet rol?

Gerelateerde artikelen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.