De vele gezichten van… Woody Harrelson

Woody Harrelson

Woody Harrelson is deze week de keuze voor “De vele gezichten van…”. Hij werd bekend met zijn rol als Woody Boyd in Cheers en besloot de overstap naar film te maken. Dit was een succesvolle keuze en hij heeft dan ook een lange lijst aan films op zijn naam staan. Hij was genomineerd voor 2 Oscars (voor zijn rollen in The Messenger en The People vs. Larry Flint), maar wist deze niet te verzilveren. Interessant feit is dat zijn vader een huurmoordenaar was (die uiteindelijk gepakt is en in de gevangenis is overleden

De vele gezichten van Woody Harrelson overzicht films

Klik om te vergroten

Het kiezen van een favoriete rol is onmogelijk omdat hij zoveel goede rollen heeft gespeeld. Hij was erg grappig in Friends With Benefits en Zombieland. In Defendor liet hij zien dat hij ook complexe karakters kan spelen.

Wat is jouw favoriete Woody Harrelson film?

Eén reactie op “De vele gezichten van… Woody Harrelson

  1. Pingback: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017) – Recensie | De Filmkijker

Leave a Reply

Your email address will not be published.