De vele gezichten van… Tom Hardy

Het is weer bijna weekend, wat natuurlijk betekent dat het tijd is om terug te kijken naar de rollen van een bepaalde acteur of actrice. Deze week is dat Tom Hardy. Veel mensen kijken al uit naar zijn rol als Bale in de nieuwe Batman film, maar terugkijkend naar z’n carrière heeft hij veel andere interessante rollen gespeeld. Hij begon in Band of Brothers en Black Hawk Down en klom over de jaren de ladder naar bekendheid. De meeste mensen zullen hem kennen van Inception, maar in de 10 jaar dat hij in films verschijnt heeft hij laten zien dat hij een veelzijdig acteur is.

Het was niet moeilijk om m’n favoriete rol te kiezen. Hij was fantastisch in Bronson, waarin hij er groot en gevaarlijk uitzag en verdween in zijn rol als de meest gewelddadige gevangene in Groot Brittanië:

Wat is jouw favoriete Tom Hardy rol?

(Je kan alle “De vele gezichten van…” hier vinden)

2 reacties op “De vele gezichten van… Tom Hardy

  1. Pingback: Warrior (2011) « Filmkijker

  2. Pingback: Recensie - Mad Max: Fury Road (2015) - De Filmkijker

Leave a Reply

Your email address will not be published.