De vele gezichten van… Tilda Swinton

Deze week is de keuze gevallen op Oscar winnaar Tilda Swinton. Ze begon haar carriere in het theater, maar maakte in de jaren tachtig de stap naar het witte doek. Ze kreeg een Oscar voor haar rol in Michael Clayton.

Het uitkiezen van een favoriete rol is moeilijk aangezien ik moet toegeven dat ik niet veel van haar films gezien heb. Wanneer ik echter naar de titels kijk dan kies ik voor Michael Clayton aangezien dat zo’n goede film was. Binnenkort zal ik haar nieuwe film We Need to Talk About Kevin zien op het PAC festival, dus misschien is mijn keuze daarna anders!

Wat is jouw favoriete Tilda Swinton rol?

Eén reactie op “De vele gezichten van… Tilda Swinton

  1. Pingback: A Bigger Splash (2015) – Recensie | De Filmkijker

Leave a Reply

Your email address will not be published.