Hype Williams kopieert de intro van Enter the Void

Toen ik de nieuwe video van Kanye West zag viel me iets op.

Hier is de intro van Enter The Void van Gaspar Noé.

Naar mijn mening één van de meest originele intro’s van een film in jaren.
Kijk nu de video van Kanye West, om precies te zijn bij 0:58 seconden.

De overeenkomsten zijn heel duidelijk. Natuurlijk is Enter the Void een film die weinig mensen gezien zullen hebben, dus niet iedereen zal weten dat het niet origineel is. Het schijnt dat Hype Williams heeft gezegd dat hij geïnspireerd was door de film, maar naar mijn mening is het gewoon simpel jatwerk.

Eén reactie op “Hype Williams kopieert de intro van Enter the Void

  1. Dat was inderdaad ook het allereerste dat mij meteen opviel toen iemand me de clip liet zien, erg jammer dat hij niet op z’n minst credit geeft aan Noé…

Leave a Reply

Your email address will not be published.