Old dogs (2009)

Ja, ik weet het. Een film met John Travolta, Robin Williams (en een kleine rol van Seth Green)…waarom zou je daar naar kijken? Ze hebben de laatste tijd niet echt goede films gemaakt.
Feit is echter dat ik af en toe wel zin heb in luchtige komedies waar je van weet wat je er van kan verwachten. Old dogs is zo’n komedie.

Williams en Travolta spelen twee vrienden die samen een bedrijf voor sport marketing hebben. De zaken gaan goed en er lijkt een doorbraak te zijn voor een grote deal met een japanse firma. Wanneer echter blijkt dat Williams 2 kinderen heeft waar hij niets van af wist lopen de zaken natuurlijk iets minder op rolletjes. Dit leidt tot rare situatie waarbij de humor af en toe zo flauw is dat het de plank mis slaat. Er zijn echter ook diverse scenes die ik wel leuk vond. Voorbeeld is de bovenstaande scene met Seth Green en een golfscene waarbij Williams verkeerde medicijnen heeft genomen.
Leuk om nog een keer Bernie Mac te zien ook al speelt hij een weinig bijzondere rol.

Het is geen topfilm, maar wel vermakelijk genoeg voor een lekkere anderhalf uur kijkplezier.

Score: 6

Leave a Reply

Your email address will not be published.