Films waar ik naar uitkijk : The Expendables (2010)

Alhoewel het niet helemaal duidelijk is uit deze screenshot is deze shot nu al filmhistorie. De 3 personen zijn namelijk Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis EN Sylvester Stallone in 1 scene. Dat de wereld niet ontploft is bij het filmen van deze scene is een wonder. Alle drie grote actiehelden van de jaren 80 die samen bezig zijn. Als dat al niet cool genoeg is (Schwarzenegger en Willis spelen maar een kleine bijrol), maakt de rest van de acteurs die meedoen aan deze film het voor mij een must see.  Denk aan onder andere: Dolph Lundgren, Jet Li, Jason Statham, Mickey Rourke, Eric Roberts, en Danny Trejo.

Het maakt me niet uit of dit de ultieme actiefilm is of dat de film zal teleurstellen, maar dat het Stallone gelukt is om zo’n cast bij elkaar te krijgen tovert bij mij al een grote grijns op m’n gezicht. Dit is zeker een film die ik in de bioscoop wil zien.
De recensie zal hier uiteraard verschijnen!

Bekijk hier de trailer:

http://movies.yahoo.com/movie/1808411960/video/18909047

Stuur dit artikel door:

Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to Yahoo BuzzAdd to Newsvine

Leave a Reply

Your email address will not be published.