The Boondock Saints II: All Saints Day (2009)

Het vervolg op deel 1 uit 1999. Alhoewel ik de eerste film destijds gezien heb, kan ik me er niets meer van herinneren. Gelukkig geeft deel 2 een heel korte samenvatting aan het begin van de film die voldoende is om dit deel te kunnen volgen.  Je zal hier en daar geen AHA moment hebben, maar dat doet niet af aan het genot.

De saints moeten in deze film weer in actie komen nadat ze hun eerdere leven achter zich hadden gelaten. Je wordt als kijker op verschillende goed gechoreografeerde schietscenes getrakteerd met mooi geschoten beelden. Een heerlijke actiefilm, met een prima verhaal. Clifton Collins Jr. wordt aan de cast toegevoegd en zorgt voor de komische noot. Met succes, hij is grappig en elke scene waarin hij zit wordt een lach op je gezicht getoverd. Na dit deel gezien te hebben moet ik deel 1 nog een keer zien, want als die net zo goed is als dit deel, dan mag er van mij nog een deel 3 komen.

Score: 8

Leave a Reply

Your email address will not be published.