Smokin’ aces 2: Assasins’ ball (2010)

Deze film zou een prequel moeten zijn op het eerste deel. Connecties daarmee zijn er echter niet, behalve dat er in deze film ook een persoon is die vermoord moet worden. Deze ‘straight to dvd’ release kan het beste worden overgeslagen. Het acteren is slecht en het verhaal slap. Aan het einde probeert men met een onverwachte wending de kijker te pakken, maar tegen die tijd heb je al weinig interesse meer wat er met iedereen zal gebeuren. Deel 1 kon nog boeien door de verschillende assasins en de spanning bij de aanval. Die film heb ik destijds een 6 gegeven. Deze film haalt die score niet, zelfs niet met Vinnie Jones in één van de rollen. Een teleurstelling dus.

Score: 3

2 reacties op “Smokin’ aces 2: Assasins’ ball (2010)

  1. Pingback: Mijn filmjaar: 2010 « Filmkijker

  2. Pingback: The Brothers Bloom (2008) « Filmkijker

Leave a Reply

Your email address will not be published.