Black Dynamite (2009)

Black Dynamite is een parodie op de blaxploitation films van de jaren 70. Black Dynamite kan vergeleken worden met Shaft, met een vlotte babbel, hippe kleren en een mooie auto. De sets, muziek en manier waarop de film eruit zien zijn zeer goed gedaan. Er zijn expres fouten in gemaakt (microfoons die in beeld verschijnen, het veranderen van een auto tussen twee verschillende camerastandpunten). Als je niet beter wist zou je zweren dat deze film in de jaren 70 gemaakt is. Het verhaal is simpel (revenge voor de dood van z’n broer), maar gaat van de ene grappige scene naar de volgende. De M&M scene deed me denken aan de extreme dingen die je in CSI ziet om tot een bepaalde conclusie te komen. Verder zal ik er niets over zeggen. Go see it sucka! Dy-na-mite…Dy-na-mite!

Score: 7

Leave a Reply

Your email address will not be published.