Brooklyn’s Finest (2010)

Brooklyn’s Finest volgt een aantal agenten, die elk wel een probleem hebben (geld, undercover zijn, ouder worden). Het aantal bekende acteurs is hoog. Don Cheadle, Richard Gere, Ethan Hawke en Wesley Snipes spelen allemaal zeer goede rollen.

Opvallend is dat er ook een aantal acteurs van de televisie serie “The Wire” meespelen, zoals onder andere  Michael K. Williams (die Omar speelde) en Isiah Whitlock (die Clay “SHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT” Davis speelde).  Mocht je deze politieserie niet kennen, dan moet je nu meteen blind seizoen 1 aanschaffen, het is één van de beste tv-series ooit.

De verschillende verhaallijnen zijn goed uitgewerkt en boeien. Elk karakter moet belangrijke beslissingen nemen die mogelijk slecht kunnen uitpakken. Een aanrader!

Score: 8

Eén reactie op “Brooklyn’s Finest (2010)

  1. Pingback: The Magnificent Seven (2016) – Recensie | De Filmkijker

Leave a Reply

Your email address will not be published.